Δεξιώσεις Γάμου

Η ώρα η καλή… στο πιο όμορφο κτήμα για γάμο !

Έφτασε η πολυπόθητη ώρα του γάμου σας και χρειάζεται να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο που θα στεγάσει την ευτυχία σας! Ο Πολυχώρος Λώλου είναι εδώ για εσάς για να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα σας. Το κτήμα μας αποτελείται από 2 εσωτερικούς χώρους αντίστοιχα και 2 εξωτερικούς χώρους αντίστοιχα με ονομασίες παρμένες από την Αρχαιοελληνική λατρεία, την Ηλέκτρα και την Ιοκάστη. Κάθε χώρος έχει τη δική του μοναδική αισθητική και αρχιτεκτονική. Οι πέτρινες και ξύλινες κατασκευές σε συνδυασμό με το κατάφυτο φυσικό περιβάλλον και το υγρό στοιχεία (λίμνη) τελειοποιούν το απόλυτο οικείο και φιλόξενο προς εσάς τοπίο. Ο εντυπωσιακά διακοσμημένος χώρος μας μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές σας προσδοκίες, όταν εσείς σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας μπορείτε να τον τελειοποιήσετε σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.
.

Δεξιώσεις Βάπτισης

Να σας ζήσει…το όνομα στο πιο όμορφο κτήμα για βάπτιση!

Το κτήμα Λώλου προσφέρεται για το πρώτο μεγάλο πάρτυ του μωρού σας. Εάν ψάχνετε κτήμα για βάπτιση με εκκλησάκι ή χωρίς τότε ο Πολυχώρος Λώλου αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού ο καταπράσινος και εκτεταμένος περιβάλλον χώρος μας είναι ο κατάλληλος για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων προσκεκλημένων σας. Ο Πολυχώρος Λώλου διατίθεται για τη διακόσμηση με βάση τη θεματολογία της επιλογής σας.
Εμείς σας παρέχουμε στρογγυλές ή τετράγωνες γυάλες με λευκό βότσαλο και χοντρό κερί για τη διακόσμηση των τραπεζιών. Στο εκκλησάκι της Παναγίας Βρεφοκρατούσας που βρίσκεται πολύ κοντά στους χώρους δεξιώσεων, μπορείτε να τελέσετε το ιερό μυστήριο της βάπτισης του παιδιού σας χωρίς να ταλαιπωρήσετε τους προσκεκλημένους σας και πάνω απ’ όλα το νεοφώτιστο αγγελούδι σας..

Παροχές Κτήματος Λώλου

Χωρητικότητα εξωτερικού κτήματος Ηλέκτρα: Όρθιοι 1.500 άτομα

Kαθιστοί : 750 άτομα

Χωρητικότητα

εσωτερικής αίθουσας Ηλέκτρα 1000 τ.μ. :

Καθιστό γεύμα 900 άτομα

Χωρητικότητα εξωτερικού κτήματος Ιοκάστη: Όρθιοι 2.500 άτομα

Καθιστοί: 1200 άτομα

Χωρητικότητα εσωτερικής αίθουσας Ιοκάστη

600 τ.μ.: Καθιστοί 400 άτομα

Άδειες:

Οι χώροι διαθέτουν

άδεια λειτουργίας (αρ.έγκρ. 2533)

Διεύθυνση υγιεινής (αρ.έγκρ. 2895/2009) και

Πυροσβεστική άδεια

Εκκλησάκι: Παναγίας Βρεφοκρατούσας

Πλήρης κάλυψη Α.Μ.Ε.Α.

Σύγχρονο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού

Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο Ωράριο Λειτουργίας: Χωρίς περιορισμούς

Καθαριότητα Χώρων WC : Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

Parking: Με προσωπικό για την εξυπηρέτηση σας

Διακόσμηση Χώρου: Συνεργαζόμενοι διακοσμητές

Μουσική Κάλυψη: Επαγγελματίες Djs

Φαγητό & Ποτό: Αξιόπιστες εταιρείες Catering