Πολυχώρος Εκδηλώσεων Λώλου

Πολυχώρος Εκδηλώσεων Λώλου

KTHMA-GAMOY-LOLOU-ΚΤΗΜΑΤΑ-ΓΑΜΟΥ-KTIMATA-PAIANIA
KTHMA-GAMOY-LOLOU-ΚΤΗΜΑΤΑ-ΓΑΜΟΥ-KTIMATA-PAIANIA

Στον πολυχώρο εκδηλώσεων Λώλου θα βρείτε καλαίσθητες αίθουσες δεξιώσεων, οι οποίες μπορούν να καλύψουν δεξιώσεις μέχρι και 1.200 ατόμων.

Είμαστε από τους λίγους χώρους δεξιώσεων με 2 κτήματα γάμου στο νομό Αττικής με τόσο εκλεπτυσμένες μεγάλες αίθουσες δεξιώσεων αλλά και τόσο καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους οι οποίοι διατίθενται στα ζευγάρια που θέλουν να οργανώσουν το γάμο τους ή την βάπτιση του παιδιού τους κατά την διάρκεια των θερινών μηνών του χρόνου.

Καταπράσινοι εξωτερικοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 1.200 καθιστούς καλεσμένους σε μπουφέ ή 2.500 άτομα σε περαστό ή κοκτέιλ μενού.

Γραφικότατες λίμνες, στο κέντρο των οποίων προβάλλονται πανέμορφα στολισμένα ελαιόδεντρα τα οποία δεσπόζουν στους εξωτερικούς χώρους δίνοντας μια μοναδική αίγλη στο υπόλοιπο σκηνικό το οποίο αναδεικνύει τόσο τον στολισμό του γάμου σας όσο και τo κομψό ύφος μιας δεξίωσης.

 

KTHMA-GAMOY-LOLOU-ΚΤΗΜΑΤΑ-ΓΑΜΟΥ-KTIMATA-PAIANIA
KTHMA-GAMOY-LOLOU-ΚΤΗΜΑΤΑ-ΓΑΜΟΥ-KTIMATA-PAIANIA

Τα κτήματα γάμου Λώλου παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

* Ελεύθερο ωράριο χωρίς περιορισμούς
* Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων 400 θέσεων
* τα καλύτερα caterings της Αττικής
* Όλες οι άδειες λειτουργίας
* Διεύθυνση υγιεινής
* Γεννήτριες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
* Επαγγελματίες Djs

είναι μόνο λίγες από τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε οι οποίες συμβάλουν στην επιτυχία μιας εταιρικής ή κοινωνικής δεξίωσης.

Όλοι οι συνεργάτες του πολυχώρου δεξιώσεων Λώλου είναι επαγγελματίες στο είδος τους, όλοι με τις ειδικές τους άδειες λειτουργίας, καθώς και με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση των δεξιώσεων

Εμπιστευθείτε μας

 

Ναι ενδιαφέρομαι να κλείσω την δεξίωσή μου στον πολυχώρο Λώλου >

 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως τα κτήματα γάμου του πολυχώρου Λώλου (κτήμα γάμου Ηλέκτρα και κτήμα δεξιώσεων Ιοκάστη) είναι άκρως επαγγελματικοί χώροι, οι οποίοι χρησιμοποιούνται μόνο για την οργάνωση τόσο κοινωνικών όσο και εταιρικών δεξιώσεων και για καμία άλλη χρήση.

Επισκεφθείτε την υποσελίδα μας με φωτογραφίες του κτήματος γάμου Ηλέκτρα κάνοντας κλικ εδώ

ή

επισκεφθείτε την υποσελίδα μας με φωτογραφίες του κτήματος γάμου Ιοκάστη κάνοντας κλικ εδώ

Πολυχώρος Δεξιώσεων Λώλου

Where everything begins !

 

Θέση Αγ.Γεώργιος
Κάμπος Παιανίας,
Τ.Κ. 15344
Τ. : 210 6634713
Κ. : 693 7338229